Oslagbar målare i Västerort

Vi är experter inom måleri. Vi erbjuder tjänster som takmålning, trapphusmålning och våtrumsmålning. Vi har kompetens inom ådring, marmorering och dekorationsmålning. Utrustade med färg och penslar skapar vi trivsamma miljöer för privatkunder och företag. Våra målare är välutbildade, erfarna och certifierade för samtliga målningstjänster som vi erbjuder. Detta är givetvis vår garanti för ett förstklassigt arbete.

Förutom skickliga målare kan vi även erbjuda rådgivning i samband med ditt projekt. Vad behöver du? Hur ser fastigheten ut och vilka material passar bäst? Dessa frågor besvarar vi tillsammans med dig. På det sättet får du en insikt av vilken typ av tjänst lämpas till dina behov och önskemål. Med andra ord, kan du förvänta dig anpassade tjänster inom målning och en kvalitativ rådgivning!

Välkommen till oss!

Våra målare kan och vill

Våra målare kan sitt jobb och vill hjälpa till. Det är en oslagbar kombination som alltid leder till ett och samma resultat – tillfredsställda kunder och väl utförda uppdrag.

Varje jobb har sina specifikationer beroende på fastighetstyp, yta och tidigare använda material. Det är vårt jobb att se till att får en tjänst du är riktigt nöjd med. Det är vårt jobb att anpassa material och arbetssätt till det objektet. För dig som kund återstår det endast en sak –  att njuta av resultatet.

Välj våra målare

Välj våra målare! Varför? Svaret är enkelt, tycker vi. Förutom duktiga målare och stora kunskaper inom branschen har vi en gedigen egenskap och det är strävan efter ständig kommunikation med alla våra kunder.

Vi satsar på lyhördhet och förståelse redan från första mötet med klienten. Vi lyssnar, vi ger råd, vi tar oss tid att förstå och anpassa oss till dig och ingen annan. Att kommunicera betyder att skapa en stabil kundbas och att ha kunder som ständigt återkommer vid behov.

För våra målare och resten av vårt team är det viktigt att veta vad kunden behöver och vi tar gärna emot all form av feedback! Det är vårt sätt att bli ännu bättre!

Har du frågor eller funderingar? Behöver du använda dig av våra tjänster? Ring oss gärna!